Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4-IZBOVÝ NÍZKOENERGETICKÝ DOM S TEPELNÝM ČERPADLOM, REPÍKOVÁ UL., HVIEZDOSLAVOV

Ulica: Repíková
Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
210 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4 izbový NÍZKOENERGETICKÝ RD nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite v obci Hviezdoslavovo, časť Záhrady, na ul. Repíková.

Úžitková plocha je 91,35 m2 + plocha vydláždenej terasy 18 m2 + cca 5 m2 úložný priestor v podkroví. Pred domom sú vybudované parkovacie státia pre 2-3 autá. Rohový pozemok má 238 m2. Záhrada bude oplotená betónovým plotom. V prednej časti budú parkovacie státia oddelené gabiónovým plotom.

DISPOZÍCIA:

Na prízemí (1.NP) sa nachádza vstupná chodba/zádverie, WC, samostatná kuchyňa, sklad/komora, chodba, obývačka s východom na terasu a do záhrady. 

Na poschodí (2.NP) na nachádzajú 3 nepriechodné izby, kúpeľňa a technická miestnosť s tepelným čerpadlom a priestorom na práčku.

Priestor pod strechou ponúka cca 5 m2 odkladacieho priestoru. 

RD je postavený z tehly 30 cm, spoločná stena je zdvojená 2x17,5 cm akustická tehla + 3 cm minerálna vlna, nenosné priečky sú 11,5 cm, zateplenie 20 cm polystyrén, okná sú plastové 3 sklá, vstupné dvere hliníkové, strop je železobetónový nad 1NP, nad 2 NP je sadrokartón, na streche, ktorá je zateplená 35 cm fúkanou izoláciou je betónová škridla.  

RD sa predáva skolaudovaný v štádiu „HOLODOM“, vymaľovaný na bielo, s osadenými zásuvkami a vypínačmi, s teplovodným podlahovým kúrením vrátane tepelného čerpadla so 190 l zásobníkom na TUV, ktoré viete v lete využiť aj na chladenie, s lokálnou rekuperáciou vzduchu, prípravou na alarm a kamerový systém, prípravou na exteriérové žalúzie (podomietkové kastlíky), s dokončenou fasádou, úložným priestorom v podkroví, zámkovou dlažbou na 2-3  autá pred domom, vydláždenou terasou o výmere cca 18 m2 a oplotením záhrady betónovým plotom, v prednej časti budú parkovacie státia oddelené gabiónovým plotom.

Dom je napojený na IS: voda, elektrina, kanalizácia a optika.

Ponúkame možnosť dokončiť dom do štádia „štandard“ podľa individuálnych požiadaviek kupujúceho.

RD je vo výstavbe, obhliadky sú možné, kolaudácia v 4.Q/24.

LOKALITA A OKOLIE:

Nehnuteľnosť sa nachádza v novej rozvíjajúcej sa, ale už zabývanej časti obce. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza novovybudované obchodné centrum. Veľkou výhodou je pešia dostupnosť k železničnej stanici a časté odchody vlakov do Bratislavy. Dostupnosť do obce je aj cez rýchlostnú cestu R7. V obci Hviezdoslavov a susednej obci Kvetoslavov sa nachádza ďalšia občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, kaviareň, reštaurácia, pekáreň, lekáreň. Ľahká dostupnosť je taktiež do mesta Šamorín (5 km), kde nájdete ďalšiu občiansku vybavenosť: školy, škôlky, zdravotné strediská, obchody (LIDL, BILLA, Tesco, Kaufland), banky. Neďaleko sa nachádza aj X-bionix hotel s Aquaparkom a športovým jazdeckým areálom.

CENNÍK:

- 4-izbový RD (pravý) s prislúchajúcim pozemkom 238 m2: 210.000 €

- 4-izbový RD s prislúchajúcim pozemkom 148 m2: 199.990 €

- 4-izbový RD s prislúchajúcim pozemkom 148 m2: 199.990 €

- 4-izbový RD (ľavý) s prislúchajúcim pozemkom 238 m2: 210.000 €

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené.

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0908 722 222, alebo na zemanova@htreality.sk. Ďakujem

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
238 m2
Úžitková plocha:
91.35 m2
Zastavaná plocha:
62 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Celková plocha:
238 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jana Zemanová, RSc.

Ing. Jana Zemanová, RSc.

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti