Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

IDEÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK o výmere 601 m2 (20x30) v NAJLEPŠEJ ČASTI ČIERNEJ VODY – v Javorovej aleji

Ulica: Púpavová
Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
210 350 €

Popis nehnuteľnosti

HT reality ponúka na predaj stavebný pozemok na rodinný dom (prípadne dvojdom) v obci Chorvátsky Grob, miestna časť Čierna Voda, v lokalite JAVOROVÁ ALEJ, na Púpavovej ulici.

Javorová alej patrí medzi najkrajšie lokality v rámci Čiernej Vody. V rámci JA funguje občianskej združenie, ktoré lokalitu zveľaďuje a taktiež organizuje množstvo aktivít nie len pre lokálnu komunitu a rozvíja tak susedské a kamarátske vzťahy.

Ponúkaný pozemok je jeden z posledných dostupných v tejto lokalite. Na pozemku sú všetky IS (voda, elektrina, kanalizácia, plyn, optický kábel).

Ide o pozemok s výmerou 601 m2, ideálnymi rozmermi (20 (š) x 30 (d)) a orientáciou na JV.  Zastavanosť 30 %.

Lokalita je obľúbená hlavne pre rodiny s deťmi, nakoľko v pešej dostupnosti na nachádza obecná škola a škôlka Javorová alej. Vedľa nej je vybudované veľké detské ihrisko Lúčny koník s altánkom.

V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny, pošta, drogéria, reštaurácie, hotel Kamila s jazdeckým areálom a tenisovými kurtami, detskí pediatri, lekár pre dospelých, kostol, zastávka autobusu, viaceré ihriská, pohybová akadémia, kde sa konajú rôzne záujmové krúžky, fitness centrum, Prírodná rezervácia Šúr, viaceré cyklotrasy a mnoho iného pre kvalitný život. Lokalita má výborné napojenie na D4/R7 a taktiež na D1 po novom privádzači pri OC Klakan. 

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0908 722 222, prípadne emailom na zemanova@htreality.sk. Ďakujem

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
601 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
20 m
Dĺžka pozemku:
30 m
Celková plocha:
601 m2
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jana Zemanová, RSc.

Ing. Jana Zemanová, RSc.

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme