Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

**DO ŠTANDARDU DOKONČENÝ** 4 izbový NÍZKOENERGETICKÝ dom-128 m2 s tepelným čerpadlom a rekuperáciou, 5 km od BA - Vajnory

Ulica: Sokolia
Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
320 000 €

Popis nehnuteľnosti

HT reality ponúka na predaj DO ŠTANDARDU DOKONČENÝ priestranný NÍZKOENERGETICKÝ 4- izbový rodinný dom (úžitková plocha 128 m2), ktorý sa nachádza  v obci Chorvátsky Grob, miestna časť Čierna Voda - Monarská alej 2, na Sokolej ulici, v pešej dostupnosti OC Monar, Tesca a prírodnej rezervácie Šúr a iba 5 km od bratislavskej mestskej časti Vajnory. V lokalite sa nachádza aj obecná škôlka. Neďaleký privádzač na diaľnicu pri OC Klokan túto lokalitu ešte viac zatraktívnil a urýchlil spojenie s hlavným mestom (v bežnej prevádzke trvá cesta autom do 15 minút do centra BA).

Pôdorys domu sa nachádza vo fotogalérii. Vo formáte pdf Vám ho viem zaslať na vyžiadanie emailom. 

Celková podlahová plocha domu je 128m2 m2 (prízemie 60m2, poschodie 68m2), prislúchajúci pozemok, ktorý má JZ orientáciu má výmeru 307 m2. 

Dom sa predáva v interiéri dokončený do štádia ŠTANDARD, ktorý je na fotografiách + S DOKONČENÝM EXTERIÉROM (fasádna farba, 3 parkovacie miesta pred domom a terasa zo zámkovej dlažby, oplotenie – pevné zvárané pletivo + bránička na záhradu v prednej časti).

Na výstavbu domu boli použité  klasické  materiály (tehla 30 cm, zateplenie 15 cm EPS, strecha Fatrafol + štrkový násyp, okná 6 komorové 3 sklá, hliníkové vchodové dvere, príprava na krb (komín)) v kombinácií s modernými úspornými technológiami vo forme TEPELNÉHO čerpadla a rekuperácie, čo zaručí nízke prevádzkové náklady. Dom disponuje aj prípravou na vonkajšie žalúzie (podomietkové kastlíky) a prípravou na alarm. DOM je súčasťou dvojdomu, kde každá obytná jednotka má samostatnú obvodovú stenu (2x 25 cm tehla + 5cm EPS).

RD je napojený na IS: voda, elektrina, kanalizácia, optika – Slovanet.

Predajná cena je uvádzaná VRÁTANE provízie pre RK, ktorá zabezpečí servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené. 

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0908 722 222, ale emailom na: zemanova@htreality.sk. Ďakujem

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
307 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
128 m2
Zastavaná plocha:
88 m2
Podlahová plocha:
128 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2022
Celková plocha:
128 m2
Inžinierske siete:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jana Zemanová, RSc.

Ing. Jana Zemanová, RSc.

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti