Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SKOLAUDOVANÝ byt o výmere 36,58 m2 + vlastná oplotená záhradka s výmerou 29 m2

Ulica: Dúhová 51
Obec: Slovenský Grob
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
128 900 €

Popis nehnuteľnosti

**** BÝVAJTE IHNEĎ: MÁME SKOLAUDOVANÉ a POSLEDNÉ 2 BYTY VOĽNÉ ****

HT reality ponúka exkluzívne na predaj byt (B1) v bytovom domen v lokalite Malý raj, Slovenský Grob, na Dúhovej ulici.

Byt sa predávaja vyhotovený v štádiu štandard, ktorý je vidieť na fotografiách + ako BONUS sú v cene aj exteriérové hliníkové žalúzie na elektrické ovládanie a 29 m2 záhradka! 

Byt (B1) sa nachádza na prízemí bytového domu (1NP). Disponuje úžitkovou plochou 36,58 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby (5,61m2), kúpeľne s vaňou (5,55 m2) a obývačky prepojenej s kuchyňou a spacím kútom (25,42 m2), odkiaľ je východ cez veľké francúzske okno do vlastnej oplotenej záhrady o výmere 29 m2, kde je už vybudovaná aj terasa zo zámkovej dlažby. Pozemok je oplotený pevným zváraným pletivom vrátane bráničky. Orientácia bytu je JZ. 

VŠEOBECNÝ POPIS BYTOVÉHO DOMU:

Bytový dom ponúka celkovo bývanie v 12tich bytoch na 4 podlažiach. K bytom na prízemí prislúchajú vlastné záhradky, 3 izbové byty na poschodiach majú priestranné 17,55 m2 balkóny, 2 izbové byty sú bez balkónov. Bytový dom má na prízemí plynovú kotolňu, kúrenie je pomocou radiátorov so samostatným meračom pre každý byt.

POUŽITÉ MATERIÁLY:

obvodová stena – 30 cm tehla

medzibytové priečky – 30 cm akustická tehla

vnútorné nenosné priečky- 13 cm

strecha – betónová platňa + Fatrafol fólia so štrkovým lôžkom

zateplenie – 18 cm minerálna vlna

fasádna farba – podľa vizualizácie

okná plastové, 6 komorové 3sklá

výťah pre 6 osôb

spoločné priestory vydláždené keramickou dlažbou

vstupná brána do bytového domu - hliníková

Parkovacie státie je za doplatok 7.000 €. 

Bytový dom sa nachádza v dynamicky sa rozvíjajúcej obci Slovenský Grob –Šúr (Malý raj), ktorá je preslávená svojimi husacími a kačacími hodmi, ktoré každoročne do obce prilákajú tisíce návštevníkov.

V lokalite sa nachádza novo otvorená obecná škola a škôlka. Ďalej tú nájdete niekoľko detských ihrísk, jazero s oddychovou zónou, fitpark, kaviareň, cukráreň, dentálnu hygienu, výdajné miesto Packety, veterinárnu ambulanciu a kaderníctvo. Zastávka autobusu je 50 metrov od bytového domu. Najbližšie potraviny (Tesco) sa nachádzajú 1 km od bytového domu v lokalite Chorvátsky Grob- miestna časť Čierna Voda, kde sa taktiež nachádza aj OC Monar s viacerými prevádzkami, ako lekáreň, drogéria, kvetinárstvo, fitness centrum, pizzeria a mnoho iného.  Novo otvorený privádzač na diaľnicu pri OC Klokan túto lokalitu ešte viac zatraktívnil a urýchlil spojenie s hlavným mestom. V bežnej premávke cesta do centra hlavného mesta trvá cca 15 minút.

Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené.  

V prípade dodatočným otázok ma neváhajte kontaktovať mailom, prípadne volajte na 0908 722 222.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
66 m2
Úžitková plocha:
66 m2
Typ poschodia:
prízemie
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jana Zemanová, RSc.

Ing. Jana Zemanová, RSc.

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti