Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SKOLAUDOVANÝ 4 izbový RD- 128 m2 s tepelným čerpadlom a rekuperáciou, ROHOVÝ POZEMOK 288 m2, Chorvátsky Grob, MA 2

Ulica: Sokolia
Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
289 900 €

Popis nehnuteľnosti

V ponuke máme aj totožný rodinný dom na pozemku o výmere 330 m2. 

HT reality ponúka na predaj 4-izbovú novostavbu priestranného 2 podlažného rodinného domu v obci Chorvátsky Grob, miestna časť Čierna Voda - Monarská alej 2, Sokolia ulica, v pešej dostupnosti OC Monar a Tesca. Priamo v lokalite MA 2 sa nachádza obecná škôlka. Novo-otvorený privádzač na diaľnicu pri OC Klokan túto lokalitu ešte viac zatraktívnil a zrýchlil spojenie s hlavným mestom (v bežnej premávke trvá cesta autom 15 minút do centra).

Kolaudácia domu prebehla v januári 2024.

Celková podlahová plocha domu je 128m2 m2 (prízemie 60m2, poschodie 68m2), prislúchajúci ROHOVÝ pozemok, ktorý má slnečnú JZ orientáciu má výmeru 288 m2.

Dispozícia domu: 

Vstup do domu je prestrešený. Dennú časť na prízemí tvorí zádverie s možnosťou vytvoriť dostatok úložného priestoru pomocou vstavaných skríň, WC, schodisko, sklad pod schodiskom, kuchyňa prepojená s obývacím priestorom (40m2) smerovaným do záhrady, z kuchyne prístupná takmer 3 m2 komora a čiastočne zastrešená terasa, ktorá bude vydláždená zámkovou dlažbou.

Na poschodí sa nachádza nočná časť: 2 izby (12 a 16m2), spálňa so šatníkom (17,6m2), chodba, schodisko, hlavná kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom a samostatné WC.

Na výstavbu domu boli použité  klasické  materiály (tehla 30 cm, zateplenie 15 cm EPS, strecha Fatrafol + štrkový násyp, okná 6 komorové 3 sklá, hliníkové vchodové dvere) v kombinácií s modernými úspornými technológiami vo forme tepelného čerpadla, ktoré zabezpečí energeticky efektívne vykurovanie a ohrev TÚV, čo zaručí nízke prevádzkové náklady.

Dom sa predáva v štádiu HOLODOM (s vnútornými sadrovými omietkami vymaľovaný na bielo, s osadenými vypínačmi a zásuvkami, kompletným podlahových kúrením vrátane TEPELNÉHO ČERPADLA so zásobníkom, s prípravou na krb (komínom), rekuperáciou vzduchu, prípravou na vonkajšie žalúzie a prípravou na alarm), S DOKONČENÝM EXTERIÉROM (fasádna farba, 3 parkovacie miesta a terasa zo zámkovej dlažby, oplotenie – pevné zvárané pletivo + bránička).

DOM je súčasťou dvojdomu, kde každá obytná jednotka má samostatnú obvodovú stenu (2x 25 cm tehla + 5cm EPS).

RD je napojený na IS: voda, elektrina, kanalizácia, optika – Slovanet.

Po dohode je možné dom dokončiť do štandardu (viď. foto v inzeráte) za príplatok.

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené.  Predajná cena je uvádzaná vrátane provízie pre RK. 

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0908 722 222, ale emailom na: zemanova@htreality.sk. Ďakujem

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
128 m2
Úžitková plocha:
128 m2
Plocha pozemku:
288 m2
Zastavaná plocha:
87 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
A
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
áno
Krb:
predpríprava
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti