Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVOSTAVBA - TOSKANA VRAKUŇA, DVOJDOMY JUŽANSKÉHO TYPU- TYP DOMU 6, BA II. Vrakuňa, Magnóliová

Ulica: Magnóliová
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
365 000 €

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Developer ponúka na predaj krásne luxusné južanské rodinné domy TOSKANA VRAKUŇA  – KOLAUDUJEME MAREC 2024 - DVOJDOMY v tichej lokalite BA II. Vrakuňa na ulici Magnóliová. Ponúkame Vám 4 izbový byt s označením 6B o rozlohe 126 m2 s terasou 20 m2 s pozemkom o rozlohe  281m2 s tromi parkovacími státiami.  

Ponúkame Vám 4 izbové a 5 izbové rodinné domy od rozlohy cca. 127 - 128 m2 vrátene terasy o rozlohe 20 m2 na  pozemkoch  s rozlohami cca. 280 m2 a  s tromi parkovacími státiami.  Viac informácii na www.toskana-vrakuna.sk

Domy sú navrhnuté a rozdelené na dennú a nočnú časť, a prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, veľká priestranná obývačka s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu, technická miestnosť, zádverie, kúpeľňa.  Na poschodí sa nachádzajú spálne, šatník, kúpeľňa. 

STAV DOMU:

Naše jedinečné domy sú postavené s kvalitných neštandardných materiálov s jedinečnými prvkami, aby spĺňali typ Južanského  bývania. Na  rodinných domoch je  použitá strešná krytina LaEscandella najvyššej triedy 3 s patinovaním. Južanský dizajn dotvárajú veľké drevené okná, 3 sklo,  v bielom prevedení s typickými mriežkami, čo poskytuje krásnu svetelnosť  interiéru, mramorové parapety, historické šambrány okolo okien.

Z technického hľadiska je dom v kategórii A a je vybavený rekuperáciou vzduchu a šetrným na energie, moderným infra podlahovým kúrením ktoré má blahodárne zdravotné účinky s reguláciou teploty v každej miestnosti s možnosťou ovládania cez smartfón.

Možnosť prémiového dokončenia na klúč za 19.000€.

Pre zachovanie jednotnosti budú rodinné domy dokončené s kompletnými exteriérovými úpravami, oplotenie pozemku, chodníky a tri parkovacie státia ku každému rodinnému domu.

Spolu s prírodným kamenným obkladom, patinovaným plotom  a patinovanou zámkovou dlažbou vytvárajú harmonické prepojenie interiéru a exteriéru s okolím.

Všetky infomácie https://toskana.sk/toskana-vrakuna/

LOKALITA:

Lokalita v ktorej sa TOSKANA VRAKUŇA buduje  je novovybudovaná  časť v kľudnej zóne rodinných domov. Domy budú postavené v časti ktorá poskytuje tiché pokojné bývanie, v blízkosti malého Dunaja, cyklistických chodníkov, jazera a samozrejmosťou je  blízkosť do centra mesta. Bývanie aké si všetci prajeme - plné pokoja, pohody, súkromia a absolútneho komfortu.

Dostupnosť do 3 minút na novú dialnicu a 200m od domu autobusová zástavka.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
127 m2
Úžitková plocha:
127 m2
Plocha pozemku:
280 m2
Zastavaná plocha:
153 m2
Podlahová plocha:
127 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
20 m2
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Pavol Tahotný

Mgr. Pavol Tahotný

  • Slovensky
  • English
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti